Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Idag har vi väntat och väntat, Elza hade låg temp i morse, 36,9 så jag antar att nått är på gång. Men det kan ju ta ett dygn till. MINST!! Ojoj, detta är rena terrorn! Blir jobbigare för varje kull, man blir nojjig och undrar varför man gett sej in på detta frivilligt! Vi har inte gjort annat just än att vänta idag, Elza har ätit mat så där lagomt bra. Kokade ris och fisk åt henne på grund av att hon var lite lös i magen på fm. Hon får BRAVO färskfoder och nötfärs. Torrfodret är lite så där intressant. Riset med fisk gick ner bra!
I mellanåt när jag känner på magen inbillar jag mej att valparna inte rör på sej, fast jag så väl vet att dom gjorde det nyss när jag tittade på henne när hon låg på golvet. Jag går och kollar henne när hon blir tyst, undrar om hon dött, ja jag är tokig! Men snart är det över igen för denna gång.

Hon verkar vara lite mer orolig nu på kvällen än tidigare idag. ganska typiskt att valparna kommer på natten! Det har dom andra två kullarna gjort, kväll, natt eller tidig morgon! Så Linnea förbered dej på att jag hör av mej snart (kanske) :D Hon bäddade lite i natt, och en sväng nu i kväll under min säng. Men jag vet ju att när det börjar riktigt bäddar hon om hela bädden :P Dom är så duktiga så!

Hoppas att jag kan skriva i morgon att nu är valparna födda!

Linnea
3/21/2012 03:09:09 pm

Nu är jag vaken för en hel dag! Beredd!

Reply
Carola
3/21/2012 10:53:14 pm

Bra Linnea, jag ringer så fort jag märker att nått är på gång :D

Reply
tina
3/23/2012 04:20:54 pm

Oj vad spännande nu , men förstår att det är en oro co att ,man kan lätt bli nojig...Lycka till nu..väntar med spänning!
Tina

ReplyLeave a Reply.