Blackflash Cockerpoo
 

I morse när jag klev upp var det 14 minus och jag tackade nästan gud för att Elza inte är en morgonpigg hund. hon låg stilla och myste nästan två timmar till med husse innan hon kom nerfarande och hoppade upp på mej och då blev det pusskalas. Varje morgon likadant, Visar men minsta lilla att man är vaken, kommer pussen, sedan går svansen igång. Eller kanske samtidigt. Men även om det är kallt måste vi hundägare ut och låta hunden göra morgontoalett, det gick ju rätt bra för min del för husse skulle ju ändå ut och röka. Skyll sej själv!! Inne var det ganska varmt och skönt :D.

Men även om det är kallt måste ju man ut en längre stund, så vi har varit ute på vår vanliga plats, där sken solen och det var så mysigt. Kolla själv! Elza är inte ett dugg rädd för att springa i snö, hon plogar sej fram. Och inte tyckte hon att det var ett dugg kallt, hon hade ju jacka!

kram

Ps, fast Elza varit ute och sprungit i djupsnö och vi tror att hon ska vara trött så bedrog vi oss. Nu leker hon för fullt med en boll och vill att matte ska vara med, så jag får väl vara det ett tag då innan jag fixa middagen. Spagge och köttfärssås står det på menyn idag!

Klicka för större bild!
Leave a Reply.