Blackflash Cockerpoo
 

Ja för hur skulle han annars komma ihåg att röka! hahaaa. Elza har lärt sej att hålla koll på intervallerna som husse har n är han ska ut och röka. Om han drar ut på tiden kommer hon och kraffsar på honom, och kollar ungefär som om - Du har missat nått! Säger man då, - Ska vi gå ut och röka, springer hon viftandes till dörren. Så nu för tiden säger vi att vi ska ut och röka hahahaaa och att Elza borde sluta röka. Den rökande cockerpoon!

Idag har det varit lika klallt som igår, man blir liksom handelsförlamad när det är kallt, jag vill då inte gå långa promenader. Vi hade lite repititioner på gamla kundskaper ute idag, vi har ju varit lite lat i vinter, så vi tränade stanna, sitt ligg hit på avstånd. ja det gick rätt så bra, hon klarar, stanna, sitt, mrn när matte säger plats, då kommer hon! *S* Inte riktigt rätt. Ändå är hon ju duktig! Hon går nästan alltid utan koppel, enda gången hon inte hör matte är när det kommer intressanta hundar, då kan hon få för sej att springa. Men ryter matte då stannar hon.

En undran jag har är. Varför gillar hundar bollar? Elza har mssor av olika gossedjur, dom gillar hon med. Men när hon får tag i en boll då kan hon leka hela dan. Konstigt!! Hon kan lulla runt med en boll i munnen och släppa den i golvet lite då och då, sedan kan hon lägga den i ett knä eller vid en fot och vänta, kanske någon rör på den lite. Minsta man petar till den blir hon ivrig och viftar glatt på svansen! Får utveckla detta mer en annan gång, nu ska jag ta en sista tur med Elza!!

Nattis!    
Leave a Reply.