Blackflash Cockerpoo
 
Hahaa.. vi har hittat av och på  nyckeln på våra valpar hahaaa, idag när vi åkte ut på lotten, gnällde dom hela vägen ut. När jag sedan vred av bilen slutade dom exakt samtidigt. Samma sak hände när vi for hem. Ja så nu får vi göra två kopior på nycklarna till er köpare :D

I kväll på sista april har vi varit ute på lotten och grillat, synd bara att det blev så kallt. 2 + bara. Så vid 22 for vi hem, när det börjar bli som mysigast i husvagnen med ljus och allt. Varmt hade vi med 24 + inne. Men vi for ändå hem. Passade på när valparna vaknade och ville ut och k,issa. Så nu står alla 5 och äter kvällsmaten, sedan blir det nog sova för deras del igen. Själv ska jag inte vara uppe så länga till, trött som en tok.

I morgon kommer Cockerpoostyrelsen hit, vi ska prata om träffen i maj. Så ni som inte har anmält er och bokat in något boende. gör det NU!! Ni kommer inte att ångra er, träffarna våra brukar vara supermysiga!!

Natti natti mina vänner!

KRAM

Picture
Karin
4/30/2011 07:28:51 pm

Undrar om det funkar lika bra med Mazdanyckel! Hihi. Men hallå där, på valpsidan står det att Dexter är tingad, inte såld!!! Har ni ångrat er? Hahaha!!!

Reply
Victoria
5/1/2011 05:20:00 pm

Vänta här nu...
Gnäller de medan man kör? Huvva...
Fast det kanske ändå är att föredra före karlns djupa snarkningar som kommer som ett brev på posten när man ska åka nånstans? Oh - då kan han inte sova i bilen längre. Hahahahaha!

Reply
Carola Nyström
5/1/2011 08:18:20 pm

Hahahhaaaaa.. ja du Victoria kanske du inte vill ha någon valp från mej ändå ;) (retas) Kommer säkert bli bättre när dom kommer hem till er, och ni transporterar dom som ni vill. Hos mej sitter dom i en tråkig kattbur, men börjar bli trångt nu. Får nog börja ha dom i stora buren :D Jag menar att Karln kan nog fortsätta sova ;)

Reply
Victoria
5/4/2011 01:57:03 am

Carola, jag törstar efter bilder på liten fjant med underbett!

ReplyLeave a Reply.