Blackflash Cockerpoo
 
Nu börjar vintern komma smygande, men inget hindrar mina vildar ifrån att busa, både inne och ute :D .

Eddie som är familjens satunge, kommer att få lite att bita i framöver här. Den 19 nov, kommer nämligen Camilla som är utbildad inom hundpsykologi hit. hon ska hjälpa oss att få lite bättre harmoni i vår flock, och ge oss tips på hur vi ska kunna handskas med vilden Eddie. Det bär mej emot att säga att han är nog den hårdaste hund jag har träffat på. Vissa skulle nog kalla det agresiv, men enligt Camilla så var inte det fallet. Och hon borde ju veta, det har varit en jobbig tid, eftersom vi inte kunnat klippa klor eller sköta pälsen som vi borde på lilla vilden. Men vi får trösta oss med att det kommer säkert att bli bättre, när husse och mattarna lärt sej hur man handskas med vildar :P. Fy som jag säger om min lille prins, det kommer att gå bra. Jag älskar den hunden nästan lika mycket som jag älskar Elza, men hon är fortfarande nummer ETT!! Mattes älskade hund!
Vad händer mer, *funderar* Ja inte mycket, vi är ute och springer i skogen som vanligt. Ozzy är inne i en sväng av spring i benen, han sticker så fort han kommer åt, och då springer han runt som en galning. Nosen i backen och stängda öron, hade jag bara ork, skulle jag gå en kurs i spår eller nått med honom.  Vet att han skulle behöva det, men orken!! Kommer en vår, kanske orken kommer åter då!!

Elza hon är som vanligt, en snäll och foglig liten tjej som lyder matte, nästan alltid :D . Det händer att hon gör sina resor hon med, men hon har alltid koll på vart matte är! Tankarna snor i mej om hur jag ska göra vid nästa löp, om jag ska ta en kull till valpar på henne, eller strunta i det. Blir det inga nu, då blir det inga över huvud taget. Så nu eller inte. Som vanligt har jag ju så svårt att bestämma mej, jag bara velar fram och tillbaka. Vore ju mysigt, men så blödig som jag är är jag ju rädd att jag inte klarar av det. (fast det gör jag ju)Men lämna bort dom till vilt främmande människor är inte kul! Kan ju heller inte ha dom kvar. I går blev jag erbjuden en liten Sassa, hon är 8 veckor och en liten  CHINES CRESTED valp. Hon är sååå söt det lilla livet, men jag kan ju inte ha 4 hundar!! Eller kan man?? HJÄLP!!! Är väl lite som med barn, har man två kan man ha tre, har man tre kan man ha fyra. Det är ju inte mer jobb för det! Eller??? ÅÅå blir tokig!!

Nu ska jag hoppa i kläderna och väcka mina hundar och gå ut!!

Ha den bra dag och vecka, kanske månad, om vi inte ses!! KRAMAR!!  
11/6/2010 03:17:36 am

Spännande o se vad den "hundpsykologen" säger ;-)
(Kanske kan bli en liten artikel i cockerpootidningen sen då? Glöm inte fota......)Men det är stor skillnad på tikar o hanar tycker jag, tikarna är lite mjukare, medans hanarna för all del är roligare långt upp i åren ;-)
Så klart du kan ha 4 vovvar men jag tror man ska ha ca 2 år mellan dom så dom innan är hyfsat uppfostrade, då hjälper dom automatiskt till att uppfostra den nya huliganen ;-)
Så klart Elza måste få en kull till..... när ska hon löpa??
Har du några intressenter som vill ha valpar?
Vänliga tassar Wilma med flock

Reply
11/6/2010 10:11:40 pm

Tack Wilma för ditt inlägg! Bilder kommer vi nog kunna fixa, sedan får vi se om jag får till något till tidningen :D kan ju hända. Om jag inte blir helt hundtrött efter denna resa. Det blir ingen 4é vovve ;) har bestämt mej nu,(tror jag) måste få ordning på vilde bill först! Elza löper Jan - Feb nått,så vi får väl se då. Har ev någon som är sugen på valp efter Elza, fast jag är nog inte orolig för att jag ska få ha dom kvar. Om det inte är mättat nu. Kanske ingen vill ha Cockerpooer längre! Ha det så bra, Tass tass

ReplyLeave a Reply.