Blackflash Cockerpoo
 
I går skulle ni ha varit med, jag Eddie gick i godan ro här hemma, matte och jag gick ut som vanligt, busade i snön. Husse kom hem med bilen och dom stod där medan jag gjorde som jag brukar, alltså hälsa med att hoppa och skutta. Matte säger att om man är en stor "kojk" så ska man inte göra så, då ska man vara "duckig" Fast jag tycker nog att jag är det! Voff.

Jo jag skulle ju berätta vad som hände, husse plockade in mej i bilen, mamma Elza fick sitta i baksätet. Jippi tänkte jag, vi ska åka ut i skogen! Men inte alls, husse körde ju förbi infarten till det där braiga stället vi brukar vara på. Jaha, tänkte jag när vi närmade oss stan, jag ska få skälla på folk som går för bi bilen, ja det är en olat jag har, men så är jag inte ett år än heller. Pappa gör lika, så då borde de ju vara så det ska var. Men jag tänkte att jag skulle prova ett annat sätt, jag satt bara och tittade och matte sa att jag var jätteduckig!! Hon kastade till och med lite godis till mej, MUMS!!

När bilen stannade var vi framme hos dom där tanterna som håller i mej och taffsar på mina tassar! Snacka om att jag blev sur, här hade jag tänkt ha lite skoj, och så fick jag ligga stilla på ett bord och tanterna for fram med mina tassar, men även om jag försökte orkade jag inte bråka lika länge som gången före, vips så vek sej benen och jag låg, ja jag kunde ju inte visa att jag slappnade av, så jag gnällde lite, matte satt så jag såg henne och hon såg hur lugn ut som helst, så ja det var väl som det skulle! Min mamma Elza var med in, och hon försökte hjälpa mej men husse höll tydligen henne hårt i kopplet! Jag fick klara mej på egen hand och det gjorde jag. Tanterna klippte bort tovor som jag hade på framtassarna, det blev skönt faktiskt, trodde inte det, men de blev bra! När allt var klart fick jag komma loss och matte gav mej godis och sa att jag var en DUCKIG kille! De ni!!


Min ordlista

Kojken = Killen eller Pojken
Duckig = Duktig

Matte är tossig hon, hon pratar så roligt med mej!
PictureLeave a Reply.