Blackflash Cockerpoo
 
Även om energin inte är så hög, har vi kommit igång med våra vardags sysslor. Nu när skolorna har startat blir det lite annat. I går var vi i skogen och promenerade, det är så skönt. Så härligt att se hundarna skutta och springa som galningar, man märker skillnaden på våra hundar. Elza hon har väldig koll på oss, hon har sin radie, medan Ozzy han vidgar sina vyer hela tiden. Men även om man tror att han inte har koll, märker han genast om husse och matte vänder eller gömmer sej. Eddie han ligger någon stans där i mellan, han vill följa pappa Ozzy, men ändå håller han sten koll på oss. Ska bli roligt att se hur det blir när han blir lite större. Nu är han ju snart 6 månader och mattes bus charmis. Måste säga att han är helt maka lös gosig. han älskar att ligga i knät och helst (fast han inte får) gnaga lite på mattes fingrar, nu har han ju bytt tänder så dom är ju inte lika vassa. Men han är ju en stor kille nu så då gör man inte sånt ;). Elza har nyss löp igen, och hon är fortfarande lite trött efter löpet. Men det går nog över snart då vi börjar komma igång med allt som vanligt. Nu ska vi åka ut och träna lite!

Ps, skriver jag inte så ofta beror det på orken! Men kommentera gärna, får då blir jag mer sugen på att skriva, inte roligt att skriva när ingen läser det man berättar.

Kramar
8/30/2010 08:36:14 pm

Vad har du gjort av Ozzy när Elza har löpt då? Funkade det att ha dom ihop....
Så klart man ska komentera i folks bloggar när man läst :-)

Reply
Carola Nyström
8/31/2010 06:47:21 pm

Elza fick bo på övervåningen, och killarna nere. Visst det var ett himla gnäll på Ozzy. Men nu är det över för denna gång. Jag smörjde även nosen på Ozzy med tjärsalva, och det hjälpte lite. Hahahaa. Han kunde i alf lägga sej en stund.

Reply
Linnea
9/3/2010 07:00:56 pm

här skulle kommentaren hamna men ja råka sätta den i förra inlägget :P

ReplyLeave a Reply.