Blackflash Cockerpoo
 
Hahaa.. vilket hundliv vi lever! Elza hon löper, Eddie och Ozzy piper och kan inte förstå varför dom inte får vara med henne, Ja Ozzy får ju, men inte Eddie efter som han är deras son, skulle ju inte bli så bra då! Eftersom jag inte vet hur många som läser vår blogg så chansar jag att skriva att Elza är parad nu 4 ggr och nu hoppas vi på att det bli några små Cockerpooer, vi hade väldigt svårt att bestämma hur vi skulle göra, det är ju inte bara att ta en kull. Men vi resonerade som så, att ska vi så ska vi nu. Elza är iaf 4 år. Ingen ålder på en hund, men väntar vi till nästa löp så kommer dom valparna isf till jul, Näää det fick bli nu, var så perfekt i fjol när valparna flyttade när sommaren stod för dörren!

Om någon läser detta och är sugen på en valp från oss, slå gärna en signal och berätta lite om era möjligheter att ta hand om en Cockerpoo. Läs gärna på Cockerpoo Sveriges hemsida om valpköp och dyligt.

Som ni kanske ser har jag gjort om sidan lite igen, men kanske inte riktigt nöjd men ja vi får väl se hur länge den får se ut så här! Roligt att testa lite!

Nu ska vi ut med hundarna så dom får rasa av sej lite!!

Tjing

Bjuder på en bild på min ÄLSKADE Elza
 
PictureLeave a Reply.