Blackflash Cockerpoo
 
Två blogginlägg på samma dag, hahahaa
Idag har vi varit ute på lotten, för ovanlighetens skull ;) haha :D Nä men vi måste ut varje dag, och det är så skönt för hundarna att få springa fritt. Jag blir mer och mer förundrad över hur duktiga dessa valpar är, dom är liksom så sociala och trevliga. Älskar pussar och gos. Idag har Hunney sovit med matte i sängen i husvagnen, hon la sej bakom kudden och rulla ihop sej som en boll och somnade. Hoppas att hennes blivande matte kan förlåta mej att jag tillåter sånna saker ;) Idag tappade vi bort henne när vi var hemma, letade och vart låg hon!? joo bakom soffan på en kudde som hade hamnat där. Så den får ligga kvar, hon la sej där en sväng till i kväll.

Vi missade avmaskningen i går så det gjorde vi nu ikväll, samtidigt tränade vi som vanligt på trimbordet. Vi klippte klor, päls på tassar och i ansiktet på dom som behöver. Zelda har ju inte så mycket så hon slapp, men då fick hon känna på att bli lite klippt i öronen. Dom är så duktiga, vist lite gnäll och fåneri blir det ju, men det struntar matte i! :D

Har glömt att berätta att lilla Zelda är skelögd, hon tittar lite snett med ena ögat, enligt veterinären skulle det med all sannolikhet växa bort. Frågan är om det är ärftligt och om det finns avelsrestriktioner på det!? Måste kolla upp det, för jag vill ju gärna kunna ta valpar på henne. Hon har även börjat att röka ;) Nja eller nästan, hon hänger med husse ut när han röker, ett arv efter mamma Elza. Så gjorde vi med henne med länge. Nu behöver hon inte rastas lika ofta som husse röker, som tur är! :D

Picture
Valparna är ganska så stora nu, så det är tur att det bara blev tre! Hur skulle dom annars få plats nu, fast Elza ger dom inte mat så många ggr om dan nu, helt i sin ordning. Hon är en sträng men rättvis mor! Hon uppfostrar dom rätt hårt ibland, men när matte tycker att hon kunde säga till, då sitter hon och bara tittar bort. Kanske är så även jag ska göra. :D Ozzy har börjat acceptera dom bättre nu, ibörjan tyckte han att dom var jättesnuskiga. Gick omvägar för att slippa komma nära dom. Nu hoppar han upp på soffan och ligger där och småmorrar när dom står på bakbenen och vill upp. Haha, än når dom inte längre än upp på halva sitsen, tassarna når inte en upp på sitsen. :D snuttar.

PictureTog en jättefin bild på Elza idag! Mattes älskling!

Picture
Här kan man se att Zelda skelar med ena ögat, men det har minskat, så det växer väl bort! Annars är hon ju söt som hon är!
4/28/2011 06:28:39 pm

Oj vilken flitig bloggare du blivit ;-)
Äh lite skelögd är väl inget...så klart dom inte har kontroll över ögonmusklerna till 100% ännu.
Ska bli så kul o träffa dom små huliganerna på söndag, har laddat kamerabatterierna :-)

Tassar från Wilma med flock

Reply
Carola Nyström
4/28/2011 08:10:23 pm

Ja vad gör ett öga som petar lite åt sidan. Kunde ju ha varit värre!!

Ja fota på, och dom tål att gosas med ;) Ses på söndag!

Reply
Victoria
4/29/2011 12:02:28 am

Förlåta? Förlåta vad? Jag som trodde det var meningen att di små kräka sku sova i sänga... Det har i alla fall Luvvey sagt... Har jag varit fånig som trott på henne? Nej, du fröken - jag ler stort och skrattar i mjugg när jag tänker på att jag kommer att få ännu mindre plats i sängen. Som det är nu har jag en diagonalsovande man och en benfjättrande hund. Det finns gott om plats på huvudkudden min!

Reply
Karin
4/29/2011 02:05:53 am

Alltid lika kul att läsa om hundarnas upptåg! Snart är det vi nyblivna valpägare som får berätta för DIG vad dom hittar på! Och det kan nog bli en hel del...;)

ReplyLeave a Reply.