Blackflash Cockerpoo
 
Härligt väder ute idag, minusgrader och sol. jag har varit ute med hundarna nu på fm, först fick Eddie gå ut en kort kiss tur. Sedan tog jag Elza och Ozzy och gick en sväng och släppte dom så dom kunde busa lite. Så skönt att stå och lapa in solen. Det är så trist där vi bor, för vi har ett berg som skymmer solen hela vintern. Sedan när jag kom hem tog jag Eddie med ut och gick en tur med honom, han var ovanligt duktig idag. Vet inte om han plötsligt fattat att man ska göra som matte säger och det blir roligare då. Jag gick ner för en brant backe där sanden hade sjunkit ner i isen, halt var det. Jag sa till Eddie nu får du gå försiktigt, jo det gjorde han och sneglade på matte ungefär som om han ville fråga -Går det bra för dej!? Hahaha, han kan vara go den killen ibland.

Idag har jag släppt ihop hundarna igen, Elza säger ifrån så bra nu så dom vågar inte röra henne. Utan dom sitter på avstånd och gnäller, men däremot tampas far och son lite om hennes gunst. Dom rök ihop rejält här i morse, men det fixade sej bra. Det ser så roligt ut, för Elza ligger mellan dom på golvet, helt oberörd. Och dom sitter och gnäller och flåsar, men dom tröttnar fort och gå och lägger sej! jag är ju så nyfiken nu om det blir nått, men det visar sej väl! Nu ska jag ta mej en kopp te och kolla lite på tv, sedan ska jag ta och diska lite och förbereda middag. Rätt pigg i dag och det är sååås skönt! Har varit trött nu länge, så igår gjorde jag en vitamin drink utan dess like och tömde i mej, så nu ska jag nog göra en till!

Ha det så bra mina bloggläsare!
Johanna
1/27/2011 06:32:00 am

Hej!
Håller tummarna för många valpisar nu :)
Jag blev lite nyfiken på din vitamindrink, vad hade du i den? Jag behöver oxå bli lite piggare så jag orkar med resten av vintern ;-S
kram
Johanna

ReplyLeave a Reply.