Blackflash Cockerpoo
 
Just nu har jag en rejäl svacka i mitt mående, och det går naturligt vis ut över hundarna. Jobbigt när man känner att man inte räcker till. även om mina godingar förstår att matte inte orkar gå långa promenader i skogen, så blir även dom lite loj. Önskade att jag kände någon som kunde avlasta mej lite, åtminstone på dagarna.

Eddie har kommit in i en riktig spökålder nu, han skäller åt allt och alla. Han vaktar på mej hela tiden, precis som om han känner på sej att matte inte mår så bra. Ha är så söt min lilla kille, blir så ledsen när jag känner att jag inte orkar med. Ibland kommer det över mej, att jag kanske inte skulle ha sparat Eddie, utan sålt honom med. Men mitt hjärta är alldeles för sårbart, för att jag skulle kunna välja bort någon. Hoppas att jag snart får min ork tillbaka, så jag kan ta mej an mina hundar igen. Saknar våra promenader i skogen och stora ruset på täkten.

Kram på er som läser min blogg!
Wilma
8/28/2010 04:26:38 am

Skulle så klart svara i det här inlägget men svaret kom i föregående ;-)

Reply
Carola Nyström
8/28/2010 07:40:08 pm

Tack för hälsningen! Vi kommer igen, det går ju inte an att vara så här hela tiden! Nä nu är det lite mer fart igen!

Kram på er!

Reply
Linnea
9/3/2010 06:59:00 pm

vad roligt att det går bra för eddie med :) alice och ja tränar på i ljusdal och bloggar lite ibland ;)

Reply
Nessie
9/10/2010 06:12:10 am

Jag vet hur det känns, jag är själv i en riktig svacka just nu :-( kanske inte hjälper dig just nu men du är inte ensam i alla fall :-s
kram på dig
Johanna

ReplyLeave a Reply.