Blackflash Cockerpoo
 
Oj så fort tiden går, kanske för att man är ute så mycket och skottar. Hundarna är som vanligt galen när dom kommer ut, dom älskar ju snö! Elza är ute med mej när jag skottar, hon biter i snöåkan som om den vore farlig, men det är ju bara på lek. Vi tränar på med våra hundar så gott det går när jag är ensam på veckorna, det blir väl så där bra. Eddie är en liten bråkstake han! Det blev ett kort inlägg idag, jag ska försöka skriva snart igen.

Jo Elza ska snart till å löpa, men jag kan inte bestämma mej om jag ska ta valpar eller inte, vore kul, men jobb med. Jaja, vi får väl se, kanske jag bestämmer mej om jag vet om någon är sugen på valpar efter Elza och Ozzy. blir ju isf 75/25 igen.
1/8/2011 09:04:28 pm

Så klart du ska ha valpisar...... Du ska bara veta hur mycket förfrågningar vi får till valpförmedlingen......MASSOR med folk vill ha valpar i vår/sommar, du kommer kunna välja o vraka bland valpköparna ;-)
Jo kan inte du skriva nåt till tidningen om privatträningen med dina små monster? Nåt litet om vad du fick för tips och hur det fortskrider

Tassar från Wilma

ReplyLeave a Reply.