Blackflash Cockerpoo
 
Ååå vad skönt det är att all snö är borta nu. Vi är ute på lotten i princip hela dagarna. Hundarna älskar det och busar och bara är hela tiden. Valparna utvecklas för varje dag, full fart är det på dom :D Härligt att se. Dexter gjorde lite bus nu i kväll, han drog med sej matskålen till bädden, och sedan tog han vattenskålen med, men det var nog inte lika kul, för det blev blött hahaa.

Idag har Dexters matte Karin och Husse Ola varit hit och kollat in lille killen, dom hade med sin son för smakråd och fotograf, jättetrevligt att träffas, vi har pratat en del på telefonen, men alltid bäst att prata öga mot öga. Det känns så bra och vi är övertygade om att han kommer att få det så bra! Det är inte långt kvar nu innan de små liven ska ut i stora vida världen utan mej och mamma, ja husse och pappa med förstås, men Elza och jag, hur ska det gå ;) Ja som jag skrev BRA!! Men inte utan att man kan känna ett litet sting i hjärtat när man tänker på att dom ska flytta, man får försöka att inte fästa sej för mycket vid dom, men det är ju svårt när dom är så himla söta. Men vi får ju en kvar iaf.

Lilla Hunney är så söt, ja hon är liten och söt till och med, hon blir nog inte så stor den tösen. Men hon har mycket upptåg, tror att hon kommer att bli lite som sin pappa, lullar på lite för sej själv och kollar läget lite här och där. Ingen av dom är rädda för något. Riktigt tuffa valpar, och duktiga. Kan inte säga det tillräckligt många ggr, man måste ju säga det när dom är 6 veckor och kan säga till att nu är jag kissnödig, och nu vill jag sova. Zelda står på lilla trappsteget in i husvagnen och piper när hon vill in och sova, :D. Sötfisa min!

I morgon ska jag bada dom och göra en liten genomgång av pälsen, klippa lite klor och sånt, dom är så duktiga. Vi tränar varje dag att göra sådana saker, så det inte ska bli nått som är konstigt på nått vis. 

Sova i husvagnen är skönt!!!

Picture
Victoria
4/27/2011 11:33:15 am

Oj, oj, oj vad det låter underbart!
Gott att lilltrasan inte blir så stor - Luvvey är ju lite kortbent, hon missade ju att man behövde pudel och fick sig en dos shih tzu istället. Hunney verkar ha fått en god dos av Ozzy - så snart har jag två små monster som lallar omkring i trädgården, gömmer mat i hallonplantorna och drar upp rosorna...
Jag längtar.

Reply
Carola Nyström
4/27/2011 08:01:50 pm

Hahaaa, ja du, hon lär hålla dej sysselsatt! LOVAR! MEn hon är goooo!!

ReplyLeave a Reply.