Blackflash Cockerpoo
 
Lilla tösen har nu blivit en stor tjej och flyttat till sin familj. Oj vad det kändes i hjärtat att lämna bort henne, även om jag vet att hon kommer att få det hur bra som helst där hon bor nu. Träffade henne en sväng i går, oj vad kära dom var. Hon och hennes nya matte, har nog aldrig sett Alice så lugn och mysig. Dom har verkligen funnit varandra, kunde inte bli bättre. Tack Linnea att du tar så väl hand om Alice! ♥♥♥

Känns speciellt med henne, hon var min första hundvalp som jag hjälpt till världen, hon föddes i min hand, kan inte hjälpas men hon finns i mitt hjärta. Tur att hon bor så nära. Eddie klarar av att vara ensam med mamma och pappa hur bra som helst, han är så cool, den lille killen. Just nu busar han med en tom toa rulle. Nu börjar träningen med att få honom till en lydig cockerpoo, och det verkar inte bli svårt, han verkar väldigt lättlärd!

Nu ska jag ta och ge mina älsklingar en liten godisbit, för att jag älskar dom så!!
nessie
5/21/2010 05:31:08 am

hmmm... vilken tur att hon bor nära lilla Alice. Jag ser inte så mycket fram emot flyttdagen för Nessies valpar <3<3<3

Reply
Carola
5/22/2010 03:22:02 am

Nää det är jobbigt, tyckte iaf jag. Det blir som en i flocken, fast vist nu känner jag ju att det är rätt skönt att vi bara är tre hundar. Även om lilla Alice fattas. Träffade henne i dag igen, det lilla trollet. Hon är sååå söt!

ReplyLeave a Reply.