Blackflash Cockerpoo
 
Ja tiden är väl de enda som har tid att gå, elelr hur de nu skulle vara. Ja det har hänt en hel del sedan jag hade tid att skriva sist, valparna har blivit stora och flyttat hemmifrån, så n u är det tomt här :( ♥ Mina pupplisar, alltid svårt att skiljas från dom. Men de ör som de ska vara. Skulle ju inte funka att ha alla kvar. Räcker gott med två hundar!!!

Vad har vi pysslat med nu då, nu när vi inte behöver torka massa kiss och bajs. Ja vi är ju på LOTTEN! Idag har jag städat och sommar pimpat husvagnen, så nu kan man vara där utan att få råttbajs på byxorna. Ja dom hade ju bygt ett bo i mina dynor :( Trodde ju i min enfald att dom skulle ge F-n i min husvagn, emn se de gjorde dom inte. Men nu har jag sanerat attl, släpat ut allt och skurat, så nu har jag skurgumshänder :D

Så här fint blidde de!
Picture
Zelda provsitter och kollar om husse gör rätt och riktigt!!
Nää jag ska inte skämma bort er med ett jätte inlägg de första jag gör, är trött efter en heldag ute i luften! Men kanske jag kan trycka in en liten bild så ni kan njuta av mitt paradis!
Picture
Utsikt från min altan!
 
Picture
Nu har alla fyra valpköpare varit på besök, och nu väntar dom bara på att få hämta sina små. Lika som de andra tre familjerna så var ju denna super med. Går man efter magen så brukar allt lösa sej. Man känner sej trygg med att valparna kommer att få det bra. Lizons familj hade ju tagit fasta på detta med muta uppfödaren, så en jättefin kruka med St,paulor i fick vi. Tack så hjärtligt!!

Dagarna rusar iväg och valparna växer, det är full fart på dom nu, dom skuttar och leker. Busar och biter varandra så dom skriker :D Dom är jätte duktiga när vi är på lotten, dom både kissar och bajsar ute :D
Så ni ska se att när valparna komemr hem är dom rumsren!! ;)

 
Picture
En bild säger mer än tusen ord, eller vad är de man brukar säga. Denna bild är väl en sådan, men kan inte missta sej om lyckan! Lilla Ezter kommer att flytta med sin familj till Kristinehamn i Värmland. Och ja det känns toppen, även om Suzanne och jag endast pratade en kort stund i telefonen så tvekade jag inte en sekund på att det var rätt köpare för denna lilla tös.

Tack Suzanne med familj för ett trevligt besök, detta blir super bra!

Nu väntar vi bara på sista familjen som kommer till helgen! Åå då är det bara några veckor kvar innan dom flyttar!! Fast jag vet ju att dom kommer till kärleksfulla ansvarstagande familjer så det känns skönt!

 
Picture
HEJ sa Mezzi till matte, så var dom ännu mer kära! ♥♥♥ Åsa med familj har varit här i dag och träffat sin lille kille. Även han blev väl fotad och filmad. Så mysigt att träffa alla blivande valpfamiljer! Det är så roligt att lära känna nya människor, och människor med samma intresse!

Mezzi´s familj hade med en jättefin träkruka med penseer till oss, den var super fin och kommer att passa jättebra på vår altan på lotten! Känns nästan som om våra valpköpare verkligen har anammat mut systemet! Men vi lovar att vi säljer valparna ändå!! ;) Hehe TACK ÅTER IGEN!!

Nu sover alla valparna efter att ha busat lite, ja inte bara valparna utan dom stora med. Zelda bakom min rygg i fotöljen som vanligt och Elza på golvet nedanför. Vi hade tänkt åka en sväng på lotten nu, men vi får vänta lite, dom får väl sova klart först! Tänkte fundera vad husmor tänkte bjuda på för gott till middag i dag, men kommer ju inte på nått! Sugen på Thai-mat, men då måste jag till Hudik och de orkar jag inte!

Vi hörs snart igen!

 
Picture
Så nu har Gunilla och maken Rolf varit på besök. Dom hade även med sig sonen Nicklas. Såå trevligt så. Milton blev väl pussad på och fotad. Jag vet ju att det finns barnbarn där hemma som längar efter att få träffa lilla Milton. Snart kommer han att flytta hem till Gunilla och Rolf. 19 maj kommer dom och hämtar honom.

Med sej hade Gunilla en jättefin ros, som jag ska plantera ute på min lott, den blev jag såå himla glad för! Kanske kallas de muta ;) men  man får muta uppfödaren om man vill. Men det är frivilligt!! Allt blir hur bra som helst, med eller utan muta! en Cockerpoo kan inte bli annat än bra!

Nu ska jag e valparna lite mat, uppblött valpfoder med lite välling. Mummsigt!!
 
Klart att jag ska blogga så ni får nått att läsa, me det har varit en hel del nu, valparna ta mycket tid och energi. Men lite bilder och liten berättelse ska vi väl klara av! :D
Picture
Valphagen har fått komma in, valparna är mer aktiva nu och klättrar öven kanten på valplådan, då är det bästa att sätta upp kravallstängsel. :D Man vill ju inte råka trampa på någon som kommit ut, men inte klarat att komma in igen. Dom är som sagt väldigt rörliga. Det är så roligt att sitta och titta på dom, dom liksom sitter och tittar, vinglar lite, ställer sej upp och försöker att gå, så faller dom om kull. Styrka och balans har inte kommit igång än :D

Det är jättesvårt att ta bra bilder på valparna nu, för dom är aldrig stilla. Men dom är söta, så att man ser ryggen på dom spelar ingen roll :D

Valparan äter nu mat i form av uppblött torrfoder, nötfärs och majsvälling. Och dom smaskar och äter så bra, dom är helt otroligt duktiga, att dom bara vet hur dom ska göra. Så nu är det dags att koka en skvätt välling och servera de små en liten lunch. Ska försöka ta lite mer bilder där man ser deras söta ansikten, men som sagt de är inte lätt.

Ha de gott nu alla mina bloggläsare!!
 
Picture
Nu börjar valparna öppna ögonen, så himla mysigt. Allt följer precis
utvecklingen som den ska, otroligt att det fungerar. Ljuden ändrar sej med,
morrningarna blir fler, pipen har övergått till att bli mer gnäll, och ett litet ynkligt yl. Knorrar gör dom, ibland får jag för mej att det är ett sätt att tala om att nu är vi nödig, eller nu mår vi bra. Kanske Elza kan skillja på ljuden bättre än ja. Ja de kan hon ju säkert. I natt när jag låg för att sova hördes ett sånt knorrljud. Elza reagerade inte först. Men jag måsta bara tända för att kolla vad som hände, och vad ser jag, ojoj va söta dom är! Jag var baraq tvungen att ta en bild, där låg en hög med tre valpar så tryggt och skönt. Så de knorret måste ju ha betytt MYSSSSS!


  Ååå vad jag längtar ut på lotten, vill ju dit nu. Sist vi var dit var
  det så mysigt att gå och peta bland visset gräs och löv för att se de allra
  första spirande grönt. Min Heliborus "jul ros" blommar för fullt. Men är ju så
  vacker, den började blomma redan när det var lite snö kvar och står sej fin än,
  men undra om jag har haft besök där, för två knoppar är borta, huggna rakt av.
  endera ett djur eller en tvåbening.

Nu ska jag ta och mysa lite med mina hundar, både stora och små, kanske Zelda ska få bada och bli lite klippt idag :D ja vi får se om jag hinner innan jag ska ta kvasten och åka till blåkulla :D Vi kanske ses!
 
Picture
Idag var det dags för lilla Ebba att få sina valpar. Allt såg ut att gå precis som de skulle. I kväll fick jag redan på att det blev lite jobbigt. Men det löste sej och nu är Ebba lycklig mamma till tre små tjejer! Ååå massor av cockerpooer blir det! Snart är det även dags för Elsa med S att få sina valpar. Hoppas att det går bra för henne!!

Våra små gryn växer och blir större för varje gång man kollar i valplådan känns de som. :D I dag hoppade vi över vägningen, emn vi vet ju att dom väger som dom borde. Vi väger i morgon så får vi se då. Elza sköter sej rätt så bra :D elelr enligt henne superduper bra. Hon ligger och sover en bit från valplådan och hoppar i för att ge dom mat och kolla utgifterna ;) Hehee

Zelda närmar sej valplådan allt mer, idag har hon stått med framtassarna i lådan flera gånger, Elza kommer och motar iväg henne, och Zelda lommar iväg. Snart kommer säkert Elza acceptera att hon lägger sej med dom. I går kväll när jag la mej tyckte jag att det drog frön fönstret där dom ligger, det är ju kallare ute med, just nu 4 minus :(. Så matte fixade ett tak på valplådan, och banne mej, jag tror att dom har sovit bättre efter att dom fick taket, och de kopnstiga är att dom ligger ofta under där taket är, även fast dom inte ser. Förmodligen känner dom att det är skydd ovanför.

Annars har jag varit väldigt trött och snorig idag, har försökt att vila men det är svårt när man vill göra så mycket. Jag gilalr ju att ta bilder, så jag har försökt att fixa i hop en valp studio, men det blev inte bra. Lådan var för liten. Åtekommer med bilder när det är klart :D Jag har även pratat med Miltons matte i dag, jätte trevligt var det! Jag bjuder Miltons matte på bilder på lilla gossen!

Klicka på bilderna för att se dom större!

Nu ska jag kolla mina små sötnosar och koppla av lite framför tven en stund innan jag lägger mej för natten! Jag fixar mer bilder i morgon :D Och ni glömmer väl inte bort att jag har en Facebook där jag också lägger ut bilder! Och att Cockerpoo Sverige har en sida på Fejjan!! Kanske vi ses där!

Kram på er mina vänner!!
 
Picture
Så ja, då har det gått en vecka sedan vi satt och var helt döda efter att valpat i två dygn. Nu har lugnet innfunnit sej i vår lilla flock. Elza tar så väl hand om sina små barn och dom växer så det knakar. Alla har nu dubblat sin födelsevikt och det känns skönt, nu kan vi börja väga varannan dag. har tagit lite nya bildeer på underverken idag, men det är fortfarande rätt svårt att få fina bilder. Snart öppnar dom sina blå valpögon, och då kan man ju bara inte se sej mätt på dom. De kan man iofs inte nu heller. Alla valparna är tingade, utom tiken som blev ett återbud. Nu väntar vi bara på en köpare som kanske var intresserad. Hoppas på de för då kommer hon att bo kvar här i samma by, det gillar vi!!

Vad gör vi mer då? ja vilar, promenerar, busar och all som vi brukar göra. De enda jag längar massor efter är att kunna ta med valparna ut på lotten så vi kan vara där längre. det kliar i mina fingara nu, vill börja fixa iordning allt.det bara snor i mitt huvud med rosor, rabatter och andra vackra blommor. Jag planerar en rosenrabatt framför altanen. Jag har en honungsros som jag kommer att ha på hörnet, den blir både hög och vid. Blommar så fint. Sedan vill jag ha en buskros som blommar länge, hela sommaren. Ska man ha en rabatt där blickfånget kommer så vill man ju inte ha bara gröna blad. Det kommer väl att bli en del andra växter där med, speciellt en marktäckare av nått slag.

 
Picture
Idag skyndade vi oss ut på lotten, Elza tycker ju inte att det är roligt! hehe, eller var de de hon gjorde. Hon hittade ganska snart den älskade bollen, men busiga Zelda knöck den! Man såg på henne att hion verkligen uppskattade att få röra på sej riktigt. Att springa och skutta runt på lotten. Men vi kunde ju inte stanna så länge, tur att det bara tar typ 3 minuter med bil att komma dit. Elza har ju fått vara hemma när vi åkt dit tidigare i veckan. Bara valparna blivit lite större och lättare klarar av att ¨hålla värmen ska vi åka ut och vara där längre, för då kan dom hänga med och ligga inbäddad i hnusvagnen. finns ju en hel del att göra på lotten den här tiden på året!

Picture
I går planterade jag om en massa plant som jag har förodlat. Har mer fröer att sätta, men platsbrist. Vore ju skönt om det blev lite värme så jag kan börja odla i växthuset. Funderar på att sätta några fler fröer idag. Ååå det är ju så mysigt, snart är sommaren här, och vill man ju ha en massa blommor som pryder vår lott. I år har jag ju även en stor fin altan där jag kan fylla upp med krukor. :D JIPPI!! Men först lite mer snickeriarbete. Ska försöka få dit räcket så fort det bara är väder, så vi kan hålla valparna innom lås och bom :D, Ja dom kommer ju att få springa ute på gräset med, men när man inte har tid att kolla dom, sä är det skönt med ett skrank :D

Picture
Här sover vi så gott!!