Blackflash Cockerpoo
 
Efter som valparna nu har blivit stora och flyttat avslutar jag denna blogg, och börjar på en ny. Välkommen att läsa den!

Tack för att ni besökt denna blogg!

Carola
 
Lilla tösen har nu blivit en stor tjej och flyttat till sin familj. Oj vad det kändes i hjärtat att lämna bort henne, även om jag vet att hon kommer att få det hur bra som helst där hon bor nu. Träffade henne en sväng i går, oj vad kära dom var. Hon och hennes nya matte, har nog aldrig sett Alice så lugn och mysig. Dom har verkligen funnit varandra, kunde inte bli bättre. Tack Linnea att du tar så väl hand om Alice! ♥♥♥

Känns speciellt med henne, hon var min första hundvalp som jag hjälpt till världen, hon föddes i min hand, kan inte hjälpas men hon finns i mitt hjärta. Tur att hon bor så nära. Eddie klarar av att vara ensam med mamma och pappa hur bra som helst, han är så cool, den lille killen. Just nu busar han med en tom toa rulle. Nu börjar träningen med att få honom till en lydig cockerpoo, och det verkar inte bli svårt, han verkar väldigt lättlärd!

Nu ska jag ta och ge mina älsklingar en liten godisbit, för att jag älskar dom så!!
 
Som tur är är det bara Alice som ska flytta, det hade blivit väldigt tomt annars. Eftersom vi kommer att träffa henne ofta så känns det bra att hon får lämna oss.

Valparna busar runt ute på lotten hela dagarna, och sover så gott i växthuset. Jag har gjort en skön koja under bordet, så där sover dom flera timmar ibland. Sedan ut och hitta på bus. :D Alice gillar vattnet, hon smiter ner till sjön hela tiden. Än så länge har hon inte tippat i, men det kommer väl.

På tisdag blir det veterinären, då skall dom besiktas. Ska bli spännande att se hur det går, mina allra sötaste så valpar. Återkommer med bilde
 

Picture
Nu har vi firat första valborg med valparna, och Ozzy. Allt gick jättebra, vi var på lotten och myste i växthuset. Eftersom det regnade lite blev valparna väldigt fina när dom skuttade runt där ute. På Alice syntes det inte så mycket, men Eddie, han som är vit hahaa.. han såg ut som en lortgris hahaaa.

Vi var även på Cockerpoo träff i går söndag. men tyvärr  kom bara vi, men vi hade så mysigt i gräset vid herrgården, tog lite bilder på hundarna. Vilket inte är sååå lätt med valpar som man inte kan kommendera sitt på :D fast det blev bra iaf. kolla bilderna i valpgalleriet. Nu ska vi nog ta en sväng ut på lotten igen, så himla skönt för valparna att dova där ute i växthuset, och bara kunna gå ut och kissa när man blir nödig. Dom trivs bra där ute. Lika som vi tvåbeningar!
Picture
Här är vår majeld :D
 
Tänk så fort tiden går, i morgon fyller valparna 6 veckor och är hur gullig och livliga som helst. Nätterna tillbringar dom i buren, där sover dom faktiskt väldigt bra nu. Dom vaknade vid 3 och ville ut, så vi togen kiss och bajsrunda, han även med en snuttning av mamma. Sedan upp i buren och så sover vi vidare. Blev visserligen en rätt tidig morgon i dag, men vad gör väl det en dag som denna! Solen skiner och det är redan 5 grader varmt, och klockan är 9.17. HÄRLIGT!!! Idag ska vi förmodligen ta hela hund högen med oss ut på lotten. Massor att göra där denna tiden på året. Valparna mår prima där ute, sover i sin bur inne i växthuset, och går ut och kissar i mellan nåt!! Så himla mysigt!

När det gäller bild tagningen har det blivit ett konst stycke utan dess like. Man får verkligen ha tålamod nu. Många fina bilder där man kan säga att där var dom nyss :D Bjuder gärna på några sådana bilder :D
 
Picture
Att två valpar kan vara så himla olika är ju rätt festligt. Alice är som ett vilddjur, skuttar, skäller, gnäller och biter. Hon är som ett litet monster, men förvandlas fort till en liten sockerbit i famnen när man håller henne. Hon är sååå himla söt den lilla tösabiten. Det är hon som ser till att det händer nått här *skratt*

Eddie däremot, han vill gärna ligga och sova, gosa och bita lite lagom i foten eller så.

Nätterna har varit stökiga nu ett tag, men matte tog i med hårdhanskarna efter tips från coachen :D. Vi stängde helt sonika in dom i buren som dom ofta sover i på dagarna, och så fick väl vildbasen leva om till hon somnade. Och det gjorde hon. Jag stängde in dom vid 23,00 då sov dom till 2,30. Alice vaknade och gnällde, jag satte in fingrarna i buren och hon lekte lite med dom och somnade om. Dom sov till 5 och då var vi ut en sväng och kissade och bajsade. Dom är så himla duktiga. Efter lite tutt från mamma, la vi oss en stund till och sov till 8. Så det verkar ju ha fungera i natt iaf. Vi fortsätter, jag vet ju att det fungerade jätte bra med Elza, vi körde så med henne när hon var liten.

Just nu ligger dom på en kudde i köket och sover, måste nog ta och slamra lite i köket nu, för dom sover över frukosten, som dom skulle ha haft för en timme sedan, men så länge dom sover är det ju knappast någon fara med dom. Dom äter 3-4 ggr om dagen nu, valpfoder. Där emellan tuttas det lite på mamma när hon tillåter det vill säga :D Dom väger snart 2 kg var :D
 
Nu kan jag lova att det är fart här, när man tar den ena bort från ett ställe så är den andra på nått annat och travar runt. Bajsar den ena och kliver runt, då kissar den andra. Tur att vi bara har två hihi.. Det hade nog gått om det var fler med! Elza är en surmört nu för tiden, vill inte ge sina barn så mycket mat längre, men då får väl jag ge dom då, dom äter mat 4 ggr om dan nu, och det fungerar jättebra. Vist en och annan tass i matskålen blir det ju, men vad gör det om 100 år som man brukar säga.

Valparna börjar även bli rätt vassa i munnen, :D små synålar har tittat fram och dom vill gärna tugga på allt som kommer i dess väg. Även på pappa, fast han gillar ju det väldigt dåligt. För han sticker så fort dom kommer i närheten.
Picture
 
Idag fyller vi 4 veckor, och det är mer fart på valparna än någonsin. Det springs och klättrar. Ja Alice hon försöker ihärdigt att komma ut ur valphagen. Det är väldigt roligt att undersöka allt runt om i rummet.

Maten är väl både och, dom äter men man får vara med och stoppa in lite i munnen. Idag har vi även maskat av dom igen, så nu har dom blivit maskad 2ggr.

Vi har även firat 4 veckor med att testa hur det är att gå på dom små tassarna ute på gården, och det gick bra. Sedan när dom hade hälsat på grannens döttrar, la sej Elza på altanen och gav sina små lite mat ute i det fria. Alltid gott att äta ute :D
 
Idag har valparna provat på att äta. Vi blötte valpfodret och dom gillade det skarpt, dom till och med slickade i sej själv från skålen ♥ mattes go fisar, så duktiga.

Dom ökar bra i vikt, 1451 och 1351 väger dom nu, Eddie är ju den som är lite större. Det ser man om am tittar på dom med. Dom går meroch mer själv ute på golvet, om man glömmer att se till att valphagen är stängd. Busar med varandra mer och mer, gör små lekinviter. Tänk att alt finns där redan. Helt otroligt!!!  
Picture
 
I går firade vi 3 veckor här hemma. Valparna växer och blir sötare och sötare för varje dag, om det nu går! :D Dom har börjat att gå om kring i valphagen och upptäcker världen lite. Elza får små nyp i öronen och man ser hur dom ibland verkligen kommer igång att busa. Svansen går och man hör lite morr! Hihi.. kan tro att dom är söta! Ojoj, det är så himla mysigt att följa dom, när man ser hur dom sakta sätter sej upp och kollar runt lite! Ozzy är fortfarande väldigt rädd fr sina barn *S* Han ryggar tillbaka om man sätter fram en valp mot honom, och det är ju bra med, så inte han går in i valphagen, för det gillar nog inte Elza nått vidare.

Snart är det dags att börja smaka lite mat, det går så fort. Jag brukar ta med dom ut utanför dörren en stund och så står vi där och kollar på stora världen :D Berättar om hur stort det är där, och att vi snart ska gå ut lite mer, bara det blir varmare. Dom är så kloka så det förstår dom :P hihi..

Bilder finns att kola p